Om oss

VDVeen utvikling as ble stiftet i 2022. Etter flere år med erfaring og utvikling i Nederland, har Geert Rinse sett et økende behov for utvikling av lagerlokaler for små- og mellomstore bedrifter men også for privatpersoner. Vi er et engasjert selskap som tenker kreativt, sammen med kunden, og er åpen for innovative ideer. I våre prosjekter er kvalitet, funksjonalitet og bærekraft svært viktig og kunden står sentral.
Se også på utførte prosjekter.

Geert Rinse van der Veen

Sammen med Folkert van der Veen (som er ansvarlig i Nederland) er jeg ansvarlig for ledelse, utvikling og koordinering av VDVeen utvikling A.S. Jeg tar meg av den daglige ledelsen av selskapet. Jeg er i hovedsak kontaktpunkt for salg og utleie av eiendommene, og jobber også tett med alle parter for å sikre at prosjektene går knirkefritt.

I 2016 flyttet jeg til Norge sammen med min kone Sjoerdtje. I 2022 fikk vi en sønn (Lykele Emil).
Sammen med Folkert garanterer jeg en passende løsning for deg og/eller din bedrift!

Folkert van der Veen

Sammen med Geert Rinse er jeg ansvarlig for operativ ledelse, utvikling og koordinering av VDVeen Ontwikkeling B.V. i Nederland. Jeg er gift med Margriet og sammen har vi to barn, en datter (Lisanne) og en sønn (Jelte). På fritiden liker jeg å gjøre ting med familien min. Hobbyene mine er skøyter og ski, og jeg liker å se fotball og Formel 1.

Sammen med Geert Rinse garanterer jeg en passende løsning for deg og/eller din bedrift.

Folkert van der Veen | VDVeen